panel

Over NOVEC

Het bedrijf

NOVEC is een flexibele en klantgerichte organisatie, die begin 2005 is ontstaan uit de splitsing van Nozema, de Nederlandse omroep- zendermaatschappij, in een diensten- en een mastenbedrijf. Daarna heeft een grote uitbreiding in zowel het aantal masten, als in diensten plaatsgevonden.

Wij zijn een onafhankelijke en ervaren aanbieder van antenne-opstelpunten voor telecom-operators door heel Nederland.

De enig aandeelhouder van NOVEC is TenneT Holding B.V. te Arnhem. TenneT is een Europese netbeheerder (Transmission System Operator, TSO) die werkzaam is in Nederland en Duitsland. Via het hoogspanningsnet zorgt TenneT voor een betrouwbare en ononderbroken elektriciteitsvoorziening aan de 41 miljoen eindgebruikers in de markten die worden bediend. De aandelen van TenneT zijn volledig in handen van de Nederlandse Staat.

NOVEC Groep

Novec B.V.  is een volledige dochteronderneming van NOVEC Groep. De NOVEC Groep bestaat uit een 4-tal business units:

 

 NOVEC BV Duvekot WLWinet Relined
Verhuur van antenne-opstelpunten voor telecom-operators en (turn key) projecten aan mobiele operators.  Rentmeesterskantoor met jarenlange ervaring in de vastgoed branche.  Acquisitie, bouw en beheer diensten in Nederland en Duitsland.  Verhuur van Dark Fiber (onbelichte glasvezel) verbindingen in Nederland.