panel

Melding Werkzaamheden

 

Gebruik dit formulier voor het aanvragen van toegang, of voor het aanmelden van werkzaamheden bij een opstelpunt anders dan een TenneT hoogspanningsmast. Heeft u een vraag over een lopende aanvraag, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Sales 0347-358936.

 


TenneT-toren Arnhem

Vanaf 15 mei 2017 is de TenneT-toren in Arnhem in beheer genomen door NOVEC. Dit houdt in dat u vanaf heden de werkzaamheden voor deze mast kunt ook kunt indien via onderstaand formulier. Daarnaast dient u de volgende documenten, minimaal 10 werkdagen voor aanvang van de werkzaamheden aan te leveren:

Deze documenten kunt u via e-mail versturen naar: aanvragen@novecbv.nl.

Voorschriften en gedragsregels

De melding van werkzaamheden voor de TenneT-toren in Arnhem , verlopen volgens protocol GS-REM 16-0866. Deze kunt u hier vinden Voorschriften TenneT toren Arnhem.

Om werkzaamheden in of op stations of in of op de toren Arnhem veilig en goed te laten verlopen zijn de volgende gedragsregels opgesteld:

Toegang tot de locatie

Toegang tot deze locatie verloopt via een Telekey slot op de voordeur. Het telefoonnummer hiervoor is: +31 (0)6 127 953 21. Dit nummer werkt enkel met een geautoriseerde telefoon.


Werkzaamheden NOVEC