panel

Melding Werkzaamheden TenneT-toren Arnhem

Melding werkzaamheden TenneT-toren Arnhem

Vanaf 15 mei 2017 is de TenneT-toren in Arnhem in beheer genomen door NOVEC. Dit houdt in dat u vanaf heden de werkzaamheden voor deze mast kunt indienen via het formulier “Melding werkzaamheden NOVEC“.

Voor een juiste afhandeling van uw aanvraag dient u, naast het formulier “Melding werkzaamheden NOVEC“,  ook de volgende documenten, minimaal 10 werkdagen voor aanvang van de werkzaamheden,  in te leveren:

NOVEC zorgt voor de communicatie en afstemming met TenneT. De documenten kunt u via e-mail versturen naar: aanvragen@novecbv.nl.

Voorschriften en gedragsregels

De melding van werkzaamheden voor TenneT stations, verbindingen en de toren Arnhem, verlopen volgens protocol GS-REM 16-0866. Deze kunt u hier vinden Voorschriften TenneT toren Arnhem.

Om werkzaamheden in of op stations of in of op de toren Arnhem veilig en goed te laten verlopen zijn de volgende gedragsregels opgesteld:

Toegang tot de locatie

Toegang tot deze locatie verloopt via een Telekey slot op de voordeur. Het telefoonnummer hiervoor is: +31 (0)6 127 953 21. Dit nummer werkt enkel met een geautoriseerde telefoon.