panel

Toren Arnhem

Toren Arnhem

Voor een juiste afhandeling van uw aanvraag dient u, naast onderstaand formulier,  ook de volgende documenten toe te voegen. Deze documenten dienen minimaal 10 werkdagen voor aanvang van de werkzaamheden ingeleverd te worden:

Voorschriften en gedragsregels

De melding van werkzaamheden voor TenneT stations, verbindingen en de toren Arnhem, verlopen volgens protocol GS-REM 19-0350. Deze kunt u hier vinden.

Om werkzaamheden in of op stations of in of op de toren Arnhem veilig en goed te laten verlopen zijn de volgende gedragsregels opgesteld:

Toegang tot de locatie

Toegang tot deze locatie verloopt via een Telekey slot op de voordeur. Het telefoonnummer hiervoor is: +31 (0)6 127 953 21. Dit nummer werkt enkel met een geautoriseerde telefoon.

 

Wanneer uw werkzaamheden t.b.v. omroepdoeleinden zijn vragen wij u om het formulier essentiële antennegegevens in te vullen. Dit formulier is te vinden onder ‘Downloads’ of klik op deze link. Zodra het ingevulde formulier essentiële antennegegevens en de melding werkzaamheden bij ons binnen zijn zullen wij uw melding in behandeling nemen. De formulieren kunt u sturen naar aanvragen@novecbv.nl. NOVEC zorgt voor de communicatie en afstemming met TenneT.  De planning is pas definitief nadat u het ingevulde formulier van TenneT retour heeft ontvangen.

Werkzaamheden NOVEC

  • Date Format: DD dash MM dash YYYY
  • Date Format: DD dash MM dash YYYY
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.